dilluns, 1 de maig del 2017

LA CIGALA I LA FORMIGA - Les petites formiguetes

Avui els patufets hem començat la sessió recordant que la Clara estarà amb nosaltres aquest tercer trimestre. La voluntària Mariam també ha fet la sessió amb nosaltres avui. 

El Charlie i l'Eloi han portat dos amiguets, un porquet titella i un mono en un porta nadons respectivament. Tots dos amiguets ens han acompanyat tota la sessió i han estat molt atents!

Hem despertat a en Patufet, que avui ens ha portat una sorpresa molt maca, la faula d'Isop "La cigala i la formiga".  Primer hem parlat de com eren aquests dos animalons. La majoria ja coneixíem la formiga, la Nayla ens ha dit que era petita i en Charlie ens ha senyalat els seus pantalons per dir-nos que eren negres igual que l'animal. A continuació hem escoltat la faula i després hem parlat sobre què passava en la història i sobre els seus personatges. L'Adanna s'ha atrevit a dir el nom de la cigala i tot i que costava una mica de pronunciar, ho ha fet molt bé. Ens ha agradat molt el conte i l'hem volgut escoltar de nou.

A continuació hem escoltat, cantat i ballat la cançó de “Les petites formiguetes” de la Pataqueta. Hem fet veure que érem formiguetes, caminant fent passets curts i fent pessigolletes, movent-nos cada vegada més ràpid. En Cesc s'ha animat molt, era la formiga més ràpida de totes! 

Després ens hem trobat amb una alta sorpresa, en Patufet també ens havia portat una colla de cigales i formigues per colorejar. L'Eloi tenia moltes ganes d'ensenyar-nos com de bé ho havia fet. Un cop fets, les hem enganxades en trossos de cartró per tal que tinguessin una base i així poder-les fer moure com si fossin de veritat. 
Ens hem esforçat molt i ens han quedat molt bé! Hem tornat a posar la cançó ja que ens ha agradat molt fer veure que érem els petits insectes de la faula.

 


















 


 



  
 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada