diumenge, 21 de maig del 2017

Descobrim l'espai...


Avui els Patufets han anat al teatre abans de venir a l’Escola Catalana i estaven molt animats. Quan hem entrat a l’aula s’han trobat amb una sorpresa...estàvem a l’espai! Ens hem trobat amb un cel blau i fosc a terra on ens hem reunit tots assegudets a despertar a en Patufet. Primer però ens ho hem passat bé una estona jugant a amagar-nos sota el cel blau i a fer veure que no hi érem. 


 

Un cop hem saludat al Patufet, aquest ens ha fet mirar a la pantalla per observar la fotografia de l’espai i per parlar de què veiem. L’Adana ens ha dit que veia la lluna i la Neret i en Martí les estrelles. El Pol ens ha dit que veia la Terra i que era on vivíem. 



Hem explicat el conte de l’univers (adaptació) i hem conegut els diferents planetes i provat de dir el seus complexes noms.



Després hem decidit crear els nostres propis planetes tot enganxant paperets de colors sobre cartolines negres en forma de cercle. La Nayla s’ha engescat de seguida a fer el seu planeta i ha tingut temps i tot de fer equip amb en Cesc i ajudar-lo amb el seu. L’Eloi ha decidit posar un munt de colors diferents en el seu planeta. Alguns de nosaltres hem decidit fer algun dels planetes que hem descobert durant la sessió i altres ens hem animat a fer-ne d’inventats.

 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada